ZP Ingatlanok

Mórahalom Bercsényi Lakópark, Nagy István Utca

Ingatlan címe

Szobák száma

méret

Fűtés jellege

Ingatlan leírása

Mórahalom, fölsőváros részén, a Bercsényi lakóparkba eladó egy csokra is alkalmas családi ház. A kulcsrakész állapotig a felépítést cégünk végzi a legmodernebb műszaki tartalommal. Az általunk készített családi házak nem szériaházak a családi házainkat a jövőnek és önnek építjük!  Bármelyik munkafázis nyomon követhető, ellenőrizhető.

Az ingatlan megfelel a jelenleg elérhető összes támogatott hitel feltételeinek. (Zöld hitelprogram, CSOK, stb)

Leírás:

Energetikai tanúsítvány: BB közel nulla energiaigényű lakóépület !

Az ár tartalmaz egy 2,5 kWp  professzionális minőségű napelem rendszert!

Az épület fontosabb jellemzői!

ÉPÍTÉSZET:

 1.     Épület Alap:  terv szerinti monolit ömlesztett vasbeton, 15 cm vastag XPS szigeteléssel és vízszigeteléssel ellátva.
  2. Födémek és áthidalók: Vasbeton koszorú, szeglemezes tetőszerkezet műszaki tervek szerint.
  3. Szerkezeti téglafalak: 30 cm égetett vázkerámia, (Porotherm NF).
  4. Belső válaszfalak: 10 cm vastag gipszkarton fal Akuszto szigeteléssel.
  5. Vakolat: Glettelt gipszkarton, külső homlokzaton 15 cm vastag (eps) dryvit rendszerű homlokzati vékonyvakolat, BAUMIT vagy ezzel egyenértékű színezés.
  6. Tetőszerkezet: előregyártott szeglemezes tető.
  7. Tetőfedés: Bramac római merito plusz cserép
  8. Tető szigetelés: 40 cm vastag szigetelés, gipszkarton álmennyezet.
  9. Bádogozás: Alumínium bádogos szerkezetek.
  10. Hidegburkolatok: Fali Csempe: fürdőszoba, ajtó magasságig burkolva, konyha: a mosogató és a pult feletti részen, 60 cm-es sávban, WC: 120 cm magasságig. Egységár bruttó: 3.800,- Ft/m2. Padlólap: kerámialap burkolással, szegély azonos anyagból. Egységár bruttó 4.000,- Ft/m2 Háztartási helyiség, vizesblokkok hálósan rakva igény szerint más mintába.
  11. Melegburkolatok: 7-9 mm, normál kopás-állóságú laminált parketta, hozzá tartozó szegőlécével szegve egységár bruttó: 4.000 Ft/m2/, burkolatváltások utólag elhelyezhető eloxált burkolatváltó sínekkel szegve.
  12. Festés: falak glettelve, fehér diszperziós festékkel 2x festve igény szerint színre festve.
  13. Külső nyílászárók: KÖMMERLING Hőszigetelő üvegezésű (3 rétegű üveg, minimum 6 légkamrás, melegperemes ), fehér színű műanyag ablakok, ill. erkélyajtók.

14. Lakás bejárati ajtók:  KÖMMERLING minimum 5 ponton záródó biztonsági bejárati ajtó (MABISZ által minősített kivitelű).
15. Belső ajtók: A lakások belső ajtói és kilincsei egyedileg választhatók. Belső ajtó bruttó 60.000 Ft/db-ig, kilincs: 7000 Ft/db-ig (WC, illetve fürdő helyiségnél WC-zárral).
16. Párkányok: Homlokzati ablakpárkányok, műanyag a nyílászárókkal harmonizáló színben. Belső párkányok a nyílászárók anyagával megegyező, rendszertartozék.

 

GÉPÉSZET:

 1. Fűtés: Padlófűtés minden helyiségbe.
  2. Szaniterek: Mosdó egységár: 18.000 Ft. Kézmosó egységár: 14.000 Ft, WC: egységár: 17.000 Ft. Fürdőkád beépített: Acryl 170×70 egységár: 75.000 Ft. WC tartály beépített egységár: 25.000, A feltüntetett árak alap kivitelű fehér színű termékekre vonatkoznak. A feltüntetett árak bruttó árak.
  3. Csaptelepek: Hansgrohe, vagy azzal egyenértékű típusú: egykaros keverő-csaptelepek, mosdó csaptelep fém leeresztő szeleppel/e.ár: 18.000 Ft, kádtöltő csaptelep Basic zuhannyal/e.ár: 25.000 Ft. Zuhany-csaptelep/e.ár: 20.000 Ft. Minden vízvételi helyen sarokszelepekkel. A feltüntetett árak bruttó árak.
  4. Mosógép csatlakozás króm takarólappal.
  5. A használati meleg víz ellátása kombi kazánnal.
  ELEKTROMOS A biztosítéktábla a bejárati ajtó közelében kerül elhelyezésre. A lakások elektromos ellátása műanyag védőcsőbe húzott rézvezetékkel történik igény szerinti helyre kért kiállásokkal, ez vonatkozik a telefon- és tv antenna kiállásra. A kapcsolók, konnektorok SCHNEIDER típusúak. A konyharész teljes gépesítés fogadására előkészített (tűzhely, sütő, mikrohullámú sütő, elszívó, mosogatógép).
  6. Világítás: helyiségenként: 1 db mennyezeti lámpa kiállás a hozzá tartozó kapcsolóval. A konyhában pultvilágításra és a fürdőszobákban a mosdó feletti világításra költségelve van egy-egy oldalfali lámpa kiállás külön kapcsolással. A teraszokon 1 db mennyezeti lámpa kiállás készül.
  7. Dugaljak:  Alapkiépítés, szükséges mennyiség megbeszélés szerint.
  8. TV, telefon,számítógép: Alapkiépítés, csatlakozás kiépítése megbeszélés szerint.
  9. Elosztó berendezés: Meghatározott felszereltséghez tartozó elosztó szekrény komplettre szerelve.
  10. Szerelvényezés: A lakásokban SCHNEIDER gyártmányú, szerelvényekkel.

 

Műszaki rajz

Teljes ár:

61.900.000 Ft
m2 ár:
546.820 Ft

Ingatlan mérete:

113,24 hasznos alapterület, 2 négyzetméter fedett bejárat, 28 négyzetméter terasz.

Telek mérete:

640 m2

Állapot:

Új építésű

Építőanyag:

Tégla

Fűtés jellege:

Összkomfortos

Szintek száma:

1

Szobák száma:

4

Bútorozott:

Nem

Hirdetési státusz:

elado-haz
Még több ingatlan
1221_05

Algyőn eladó egy csokra is alkalmas családi ház. A kulcsrakész állapotig a felépítést cégünk végzi a legmodernebb műszaki tartalommal. Az általunk készített családi házak nem szériaházak a csalá...

bruttó 97.490.000.- Ft
Feltöltés dátuma:
Ingatlan állapota: Új építésű
Fűtés jellege: Összkomfortos
Szobák száma: 4 db
1221_04

Algyőn eladó egy csokra is alkalmas családi ház. A kulcsrakész állapotig a felépítést cégünk végzi a legmodernebb műszaki tartalommal. Az általunk készített családi házak nem szériaházak a csalá...

bruttó 97.490.000.- Ft
Feltöltés dátuma:
Ingatlan állapota: Új építésű
Fűtés jellege: Összkomfortos
Szobák száma: 4 db
0822_02

Mórahalom, fölsőváros részén, a Bercsényi lakóparkba eladó egy csokra is alkalmas családi ház. A kulcsrakész állapotig a felépítést cégünk végzi a legmodernebb műszaki tartalommal. Az általunk k...

bruttó 61.900.000 Ft
Feltöltés dátuma:
Ingatlan állapota: Új építésű
Fűtés jellege: Összkomfortos
Szobák száma: 4 db